Топ Оферти

КЛАСИЧЕСКА ИТАЛИЯ
5 дни / 3 нощувки
Маршрут: Венеция – Верона – Пиза – Флоренция

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
17.07.2019 г.
Програма
Първи ден:
Отпътуване около 21:00 ч от Велико Търново/Сливен по маршрут София – Белград – Загреб – Любляна – Венеция. Нощен преход.

Втори ден:
Сутринта – пристигане в Лидо ди Йезоло. Кратка почивка в хотела за освежаване /При наличие на свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14:00 ч/. Начало на пешеходна обиколка на Венеция (необходимо е ползването на градски транспорт): разходка с корабче от Пунта Сабиони до пл. „Сан Марко”, посещение на историческия център на Венеция: пл. “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста Риалто. Свободно време. Нощувка.

Трети ден:
Закуска. Отпътуване към Верона. Разглеждане на забележителностите на Верона: пл. „Бра”, Арена ди Верона, къщата на Жулиета, „Виа Мадзини”. Отпътуване за Пиза – град, превърнал се в емблема на Италия. Туристическа програма на Площада на чудесата: Наклонената кула; Катедралата; Баптистерията. Свободно време с възможност за самостоятелно изкачване на Наклонената кула. Продължаване към Монтекатини Терме. Пристигане вечерта и настаняване в хотел в района. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Отпътуване за Флоренция. Разглеждане на забележителностите на Флоренция с местен екскурзовод: църквата – пантеон Санта Кроче (отвън), катедралата „Санта Мария дел Фиоре”, квартала на Данте, площада на Синьорията. Свободно време. Възможност за разглеждане на галерията Уфици с доплащане 30 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 20 евро, се плаща на място; посещението се организира при минимум 15 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Отпътуване за района на Лидо ди Йезоло. Нощувка.

Пети ден:
Закуска. Отпътуване по маршрут Венеция – Любляна – Загреб – Белград – София. Пристигане във Велико Търново/Сливен рано сутринта на следващия ден.

Цената включва:
• Транспорт с категоризиран автобус;
• 3 нощувки със закуски – 2 в хотел в района на Лидо ди Йезоло, 1 в хотел в района на Монтекатини Терме;
• Трансфер с корабче от Пунта Сабиони до пл. „Сан Марко”;
• Екскурзоводско обслужване по маршрута;
• Медицинска застраховка на 10 000 евро.

Цената не включва:
• Входни такси на посещаваните обекти;
  • Вход за Наклонената кула в Пиза – 32 евро
• Разходи от личен характер.

Входните такси са с ориентировъчен характер!


Цената е валидна при минимум 35 плащащи.

"Хит Холидей" си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от фирмата обстоятелства.
Настаняването в автобуса е по ред на записване.