Топ Оферти

НОВА ГОДИНА НА МАЛДИВИТЕ
10 дни / 7 нощувки
Маршрут: СОФИЯ - МАЛЕ - СОФИЯ

Транспорт: Самолет

Дати на отпътуване:
Програма
Екзотична почивка сред красива природа, синьо море и малки дървени къщички, разположени в самата вода или директно на пясъка. Идеално място за посрещане на Нова година с "ол инклузив" обслужване и включена празнична вечеря.

ПРОГРАМА:

ДЕН 1
София – Истанбул
Сборен пункт на летище София. Полет за Истанбул в 21:20 часа с Турски авиолинии. Пристигане в Истанбул в 23:40 часа

ДЕН 2
Истанбул - Мале
Излитане от Истанбул в 02:10 часа. Кацане в Мале в 12:10 часа. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време.
Нощувка.

ДЕН 3
Малдиви
След закуска свободно време за почивка, плаж и екскурзии.
Малдивите са едно от най-популярните места за гмуркане на земята и ако искате да го направите – това е мястото. Ако пък гмуркането не е вашето нещо, шнорхелингът също е чудесен избор. Ще се почувствате сякаш се намирате в гигантски аквариум. Ще видите отблизо морски костенурки, цветни риби и корали.
Нощувка.

ДЕН 4
Малдиви
В този ден отделете време да се поглезите с релаксиращ масаж в СПА центъра или да се любувате на гледката с коктейл в ръка на брега на океана. Подготовка за новогодишната нощ.
Празнична вечеря.
Нощувка.

ДЕН 5
Малдиви
Насладете се на риболов по изгрев или залез. Ще плавате с лодка навътре в океана с опитен екипаж, който ще подготви такъмите за ловене на риба и ще ви даде пълни инструкции. Ще се впуснете в една неспирна риболовна фиеста.
Нощувка.

ДЕН 6
Малдиви
Не пропускайте да направите екскурзия до остров, където да се запознаете с живота на местните. Ще усетите пулса на живота на местните, надниквайки в малките криви улички и изключително тесните им дворове. Усмихнати и приветливи общуват по улиците до късно, а децата играят на малки кръгли площадки, изпълнени с пясък.
Нощувка.

ДЕН 7
Малдиви
Резервирайте живописен полет над многото атоли. Има нещо вълшебно, когато виждате различните нюанси на водата, докато летите над тях. От въздуха ще получите истинско усещане за това, колко изолирани и красиви са Малдивските острови.
Нощувка.

ДЕН 8
Мале
Може да излете с лодка в търсене на делфини. Няма да чакате дълго, за да станете свидетели на невероятното им шоу. Ще плуват успоредно с лодката и ще станете част от тяхната игра.
Нощувка.

ДЕН 9
Мале - Истанбул
Закуска. Свободно време за плаж. Трансфер до летището в Мале. Излитане за Истанбул в 23:45 часа с полет на Турски авиолинии.

ДЕН 10
Истанбул - София
Пристигане в Истанбул в 06:25 часа. Излитане за България в 08:35 часа. Кацане на летище София в 08:55 часа заредени с прекрасни емоции и романтични спомени.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
• Самолетен билет София-Истанбул-Мале-Истанбул-София с Турски авиолинии с включен багаж до 40 кг и летищни такси (381 евро към м.юни 2019)
• Трансфери летище - хотел - летище
• 7 нощувки на „Ол инклузив“ в избрания от вас хотел
• Новогодишна вечеря
• Медицинска застраховка за целия престой

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• Лични разходи и бакшиши на място

Необходими документи и условия на записване:
Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Депозит в размер на 50% от сумата, доплащане — до 50 дни преди заминаването.
Краен срок за записване: 15 ноември 2019

Забележки:
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 10
Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни преди заминаване

Пътуването е без медицински изисквания за имунизации

Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.75 BGN. При промяна на обменния курс с повече от 3% туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.

Летищните такси в размер на 381 EUR са актуални към м.юни 2019. В случай на промяна в цената на летищните такси туроператорът ще уведоми потребителя, а потребителят се задължава да доплати разликата.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офисите на фирмата.

Условия по програмата

Срокове и Условия
Промени без неустойка до 60 дни преди датата на тръгване
Анулация без неустойка до 60 дни преди датата на тръгване

Плащания
до 2 дни след Резервация - 50%
до 50 дни преди Тръгване - 100%

Неустойки
за Анулация до 59 дни преди Тръгване - 50%
за Анулация до 30 дни преди Тръгване - 100%

Хотели по програмата
Holiday Island Resort and SPA
2925 €
Малдиви, Малдиви
Paradise Island Resort and SPA
2995 €
Малдиви, Малдиви
VARU by Atmosphere - Препоръчан!
3520 €
Малдиви, Малдиви
Cocoon Maldives
4420 €
Малдиви, Малдиви
Atmosphere Kanifushi
4770 €
Малдиви, Малдиви