Топ Оферти

ФЕСТИВАЛ НА ЛАЛЕТО В ИСТАНБУЛ
4 дни / 2 нощувки
Маршрут: Истанбул-Одрин

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
08.04.2021 г.,  15.04.2021 г.
Програма

 Стара цена: 195  Нова цена до 25.02.2021: 175лв.

Първи ден – Отпътуване около 22:00ч от  Велико Търново. Нощен преход.
 
Втори ден – Пристигане в Истанбул сутринта. Посещение на парка Емирган (EMIRGAN) – най-големият парк в Истанбул с много езерца, фонтани, исторически павилиони, превърнати в кафенета и ресторанти и... лалета. В този парк са засяти специално за фестивала  1 850 000 лалета от 112 вида. Паркът е любимо място за пикник на истанбулци. Свободно време за разходка. Отпътуване към хотела и настаняване при възможност. Панорамна и пешеходна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод: Синята Джамия и Хиподрума, където ще видите колоната на Константин, Eгипетския обелиск, Змийската колона, Фонтанa на Вилхелм II. Възможност за посещение на двореца „Топкапъ“. с екскурзовод на български. Свободно време. Нощувка.
 
Трети ден – Закуска. Обиколка с корабче по Босфора, по време на която ще имате възможността да видите красивите сгради по бреговете му, дворците, крепостите Румели Хисар и анадолу Хисар, къщи, които са декор на много филми. Посещение на двореца „Долмабахче” – Турският Версай с местен екскурзовод. Продължаване към площад Таксим - най-известният модерен център на Истанбул. Пешеходната улица Истиклял разполага с множество барове, нощни клубове и киносалони, затова винаги е заета с млади хора почти 24 часа в денонощието. Площадът е и място за срещи за празнуване на Нова година, паради, обществени концерти и други представления. Свободно време с възможност за посещение на един от най-новите музеи в Истанбул – музеят на восъчните фигури Мадам Тюсо. Вечерта възможност за посещение на турско атракционно заведение. Нощувка.
 
Четвърти ден – Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на OUTLET VIA PORT VENECIA. Новият Outlet Via Port Venecia, предлага да се разходите с гондола по каналите на красива Венеция и да усетите духа на площад Сан Марко, докато пазарувате в магазините с намаления на световно известните марки. Отпътуване за Одрин – обиколка на Одринската Капълъ Чаршъ и разглеждане на джамията Селимие. Отпътуване за България. Пристигане във Велико Търново късно вечерта.
 

Предимства по програмата:

 

v Без конкуренция в качеството за организация;

v Централно разположени хотели на пешеходно разстояние от ТОП забележителностите;

v Комфортни автобуси;

v Най-опитните гидове;

v Най-добрите местни екскурзоводи;

v Най-ниски цени на допълнителните екскурзии;

v Застраховка отмяна на пътуване с покритие COVID-19;

v Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие COVID-19.

 

 

Цената включва:
Транспорт с комфортен автобус;
2 нощувки със закуски в хотел *** в Истанбул; 
Пешеходна и панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод;
Посещение на парка Емирган;
Екскурзоводско обслужване;
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие COVID-19;
Застраховка отмяна на пътуване с покритие COVID-19.
 
 
Цената не включва:
Екскурзия с корабче по Босфора – 15 евро / при група от минимум 20 души, с включено екскурзоводско обслужване/;
Посещение на двореца „Долма Бахче” – 25 евро /при група от минимум 20 души – цената включва: трансфери, местен екскурзовод на български език, входна такса за двореца/;
Посещение на двореца “Топкапъ" – 25 евро /при група от минимум 20 души, с включено екскурзоводско обслужване и входна такса/;
Вечеря в турско атракционно заведение – 35 евро.
 

Цени

Дата Двойна стая
08.04.2021 г. 175 лв.
15.04.2021 г. 175 лв.